Ha5s_bc
Please Register / Va rugam sa va Inregistrati
Connect ha5s.no-ip.biz

Ha5s_bc

Incercam sa va oferim doar cei mai bun.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Enter to Counter-Strike Top Sites and Vote for this Site!!!

Share | 
 

 *Server*Rules*

Go down 
AuthorMessage
n0_s0uNd
*****Owner
*****Owner
avatar

Posts : 46
Reputatie : 2
Join date : 2010-03-28
Varsta : 27
Location : Bacau

PostSubject: *Server*Rules*   Sun Mar 28, 2010 10:38 am

NOTA: Orice abatere de la regulament va fi pedepsita. Pedepsele ce pot fi aplicate sunt slap, slay, gag, kick, ban sau fuckoff. Adminul care va observa o abatere de la regulament, va alege pedeapsa aplicata vinovatului, iar in cazul banului, durata acestuia.

[A] Reguli pentru jucatori:

1. Hartile de tip "de_":
a)Daca numarul teroristilor Counter-strike reprezinta peste doua treimi din numarul total de jucatori de la aceasta echipa, cei ramasi in viata NU AU voie sa campeze. Posesorul bombei va fi obligat sa se duca la un site, unde sa activeze bomba. In caz ca nici un jucator nu poseda bomba, toti jucatorii vor fi obligati sa o caute. In caz ca bomba este pusa la un site, toti teroristii se vor deplasa imediat spre acel site, pentru a o pazi.
b)Counterii AU voie sa faca rus. Daca bomba este pusa, toti counterii sunt obligati sa se duca spre site pentru a o dezamorsa, cu exceptia cazului in care explozia va fi dupa mai putin de 8 secunde.

2. Hartile de tip "cs_"
a)Daca numarul counterilor Counter-strike reprezinta peste doua treimi din numarul total de jucatori de la aceasta echipa, cei ramasi in viata NU AU voie sa campeze. Toti jucatorii ramasi in vaita vor fi obligati sa se deplaseze spre ostateci pentru a ii salva.
b)Teroristii AU voie sa faca rus. Daca numarul teroristilor Counter-strike reprezinta peste doua treimi din numarul total de jucatori de la aceasta echipa, cei ramasi in viata sunt obligati sa pazeasca ostatecii.

3. Aruncarea intentionata a unei grenazi de tip "flash" pentru a orbi un coechipier este interzisa.

4. Acuzarea unui jucator sau a unui admin ca foloseste coduri este interzisa, si va fi sever pedepsita. In caz ca sunteti absolut sigur ca acel jucator foloseste coduri, ii veti trimite un mesaj privat unuia dintre admini ( amx_psay Nick_Admin Mesaj ), pentru ca "infractorul" sa fie urmarit sau ii veti face un demo.

5. Injurarea, blestemarea, insultarea sau jignirea unui admin este interzisa.

6. Injurarea, blestemarea, insultarea sau jignirea unui jucator este interzisa.

7. Cererea de admin in joc este interzisa.

8. Apelarea unui admin pentru schimbarea hartii este interzisa. Adminul isi da seama cand trebuie sa schimbe harta.

9. Apelarea unui admin pentru ca acesta sa dea slap/slay/kick/ban unei persoane este interzisa.

10.Injuraturile sunt interzise, chiar atunci cand nu sunt adresate altor persoane.

11.Jucatorii gasiti AFK ( away from keyboard ) care nu sunt spectatori vor fi pedepsiti.

*. Folosirea codurilor este interzisa si poate atrage asupra ei interzicerea permanenta a accesului pe acest server.[B] Reguli pentru Admini de nivel scazut:

1. Adminii de nivel scazut sunt OBLIGAtI sa pedepseasca jucatorii care nu respecta regulamentul.

2. Adminii de nivel scazut nu pot pedepsi un jucator, datorita disputelor personale, sau pentru amuzament.

3. Adminii de nivel scazut pot schimba harta ori de cate ori este nevoie. Decizia finala asupra hartii ce va fi bagata apartine adminului cel mai ridicat ca nivel de access. In timpul zilei ( 8:00 - 23:00 ), daca sunt 10 sau mai multi jucatori pe server se vor juca doar harti de tip "de_" si "cs_" cu o limita de jucatori care sa poata sustine numarul jucatorilor prezenti.

4. Adminii de nivel scazut sunt obligati sa se asigure ca parola lor nu ajunge la nici o alta persoana.

5. Adminii de nivel scazut sunt obligati sa schimbe harta daca numarul maxim de jucatori ce pot juca pe harta este atins, exceptie fiind hartile de 32 de jucatori.

*. Adminii de nivel scazut care se abat de la regulament vor fi suspendati pe o perioada nedefinita.[C] Reguli pentru Admini de nivel inalt ( Owneri ):

*. Ownerii nu sunt nevoiti sa se supuna nici unei reguli. Datorita faptului ca accesul pe acest server este un privilegiu si nu un drept, ownerii nu sunt nevoiti sau obligati sa isi explice actiunile sau sa tolereze prezenta persoanelor care ii deranjeaza.[D] Reguli generale:

1. Necunoasterea regulamentului va fi pedepsita.[E] Reguli optionale ( Nu sunt obligatorii, dar respectarea lor este recomandata pentru bunastarea jucatorului si cresterea nivelului la care este jucat jocul ):

1. Counter-strike este un joc si nu un program de chat. Evitati sa il folositi in loc de IRC sau Yahoo! Mesenger.

2. Evitati folosirea excesiva de "smoke grenades".

3. Evitati folosirea scutului.

4. Cand un counter il omoara pe teroristul care poseda bomba, sau cand un counter gaseste bomba, el va incerca sa o pazeasca si sa nu paraseasca locul in care aceasta se afla.

5. Cand un counter il omoara pe teroristul care poseda bomba, sau cand un counter gaseste bomba, acesta va trimite comanda radio "Need Backup." ( in setarile implicite ale jocul apasati tasta "c" si selectati varianta 3 ).

6. Cand un counter trimite comanda radio "Need backup." restul coechipierilor vor veni la pozitia in care acesta se afla ( cand un coechipier trimite o comanda radio, punctul care il reprezinta pe radar va clipoci ) si il vor ajuta sa pazeasca bomba.[Z] Reguli speciale si prioritare:

1. Ownerul are dreptate.

2. Ownerul are intotdeauna dreptate.

3. Cand ownerul nu are dreptate se aplica regulile speciale si prioritare 1 si 2.
Back to top Go down
View user profile http://ha5s.darkbb.com
 
*Server*Rules*
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Maximum Warband Size - House Rules
» Cursed hillman HS rules
» So I got off my lazy ass and have my Minecraft server up again.
» Rules for mounts and riding
» Changing the Rules? Yes or No?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Ha5s_bc :: Rules :: *Server*Rules*-
Jump to: